Конкурс фахової майстерності кухарів у Львівському коледжі сфери обслуговування та поліграфії

У Львівському професійному коледжі сфери обслуговування та поліграфії 1 травня 2025 року відбувся щорічний конкурс фахової майстерності серед студентів, які здобувають професію “Кухар“. Ця професія є однією з найзатребуваніших і найкреативніших на ринку праці.

Деталі та завдання конкурсу

У змаганні взяли участь шість студентів старших курсів, які продемонстрували свої професійні вміння, знання, терпіння, фантазію та винахідливість. Головним завданням для конкурсантів було приготування страви української кухні з використанням м’яса птиці.

Конкурс складався з двох етапів:

  • Теоретичний тур: учасники виконали тестові завдання та розробили власну рецептуру страви.
  • Практичний тур: студенти мали приготувати задуману страву у визначений термін.

Усі учасники успішно впоралися з кулінарними завданнями та представили свої страви на оцінку журі.

Більше статей та записів