Конкурс фахової майстерності кухарів у Львівському коледжі сфери обслуговування та поліграфії
У Львівському професійному коледжі сфери обслуговування та поліграфії 1 травня 2025 року відбувся щорічний конкурс фахової майстерності серед студентів, які здобувають професію “Кухар“. Ця професія є однією з найзатребуваніших і найкреативніших на ринку праці.















Деталі та завдання конкурсу
У змаганні взяли участь шість студентів старших курсів, які продемонстрували свої професійні вміння, знання, терпіння, фантазію та винахідливість. Головним завданням для конкурсантів було приготування страви української кухні з використанням м’яса птиці.
Конкурс складався з двох етапів:
- Теоретичний тур: учасники виконали тестові завдання та розробили власну рецептуру страви.
- Практичний тур: студенти мали приготувати задуману страву у визначений термін.
Усі учасники успішно впоралися з кулінарними завданнями та представили свої страви на оцінку журі.